1000 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO

Kilo Vermeye Yardımcı Bitki Çayları Nelerdir?

18-03-2022 12:58
Kilo Vermeye Yardımcı Bitki Çayları Nelerdir?

Kilo vermeyi karar verdiğinizde size yardımcı olan bu süreci kolaylaştıran ve keyif almanızı sağlayan şeyler çok uzağınızda değil. Fazla kilolardan kurtulmak için öncelikle sağlıklı bir beslenme planınıza ihtiyacınız olacaktır. Kilo verebilmek için alacağınız ilk yöntem kalori kısıtlaması olmalıdır. Kilo verebilmek için sevdiğiniz bir sporu da hayatınıza eklemeniz hem fiziksel hem de mental sağlığınıza faydası olacaktır. Gelin hep birlikte kilo verirken bize ve sağlığımıza fayda sağlayan bitki çaylarını öğrenelim…

Yeşil Çay

Yapılan birçok bilimsel çalışmada yeşil çayın faydaları her geçen gün artmaktadır. Yeşil çay antioksidan açıdan zengin, metabolizma hızlandırma, yağ yakımına yardımcı olma, kalp ve damar hastalıkları, kolesterol, diyabet gibi metabolik hastalıklara karşı ve tedavisinde kullanımda yer almaktadır. Ayrıca beyin fonksiyonlarını geliştirmede ve kansere olma riskini de düşürmektedir.

Biberiye Çayı

Biberiye çayı antioksidan açısından zengindir. A ve C vitamini içerir. Vücuttaki ödemleri atmada, antiseptik olması, sindirim sistemine iyi gelmesi belli başlı özellikleridir. Regl dönemlerinde iyi birer söktürücü güce sahiptir. Migrenin neden olduğu baş ağrılarına iyi gelmektedir. Bağırsakların düzenli çalışmasına yardımcı olur.  Kan şekerini dengeler. Bağışıklığı güçlendirir.

Mate Çayı

Antioksidan içermektedir. Mate çayının içeriğinde magnezyum, kalsiyum, selenyum ve fosfor içermektedir. Vücuttan ödemi atar. İştahı kontrol etmeye yardımcı olur. Kalp ve damar sağlığının korunmasına yardımcı olur. Vücuda zindelik ve enerji verir. Stresi azaltmaya ve stresin oluşturduğu olumsuzları en aza indirir. Metabolizmanın hızlanmasına katkıda bulunur. Yağ yakımını harekete geçirerek zayıflamanıza yardımcı olmaktadır.

Zencefil Çayı

Düzenli tüketilen zencefil çayı kan şekerini düzenler. Bağışıklığı güçlendirir. Sindirimi rahatlatır. Mide bulantısına iyi gelir. Kalp damar ve diyabet hastalıklarında destekleyicidir. İltihap gidericidir. Metabolizma hızlandırıcı etkisi vardır.

Beyaz Çay

Beyaz çay, Vücuttaki yağ depolanmasını engeller. Kalp ve damar sağlığına iyi gelir. Bağışıklığı güçlendirir. Beyin fonksiyonlarını geliştirir. Kolesterol ve tansiyonu dengeler.

Kuşburnu Çayı

Antioksidan ve C vitamini açısından zengindir. Metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur. Özellikle karın yağlarının erimesine yardımcı olmaktadır.  İyi bir ödem atıcıdır.

Hibiskus Çayı

Antioksidan zenginidir. C vitamini içermektedir. Kan şekerini dengeler ve metabolizmayı hızlandırır. Ödem atmanıza yardımcı olur. Tok tutar.

Yaban Mersini Çayı

Artan iştahı dengelemeye yardımcı olur.  C vitamini, magnezyum, fosfor, K vitamini, A vitamini, bakır ve folat açısından zengindir. Bağırsak sistemini düzenler. Kan şekerini ve kolesterolü dengeleyicidir. Kalp damar hastalıkları, göz sağlığına iyi gelir. Hafıza güçlendiricidir. Yaşlanma karşıtıdır.

Kekik Çayı

Kekik çayı solunum yolu rahatsızlarına iyi gelmektedir. Bağışıklığı güçlendiren kekik çayı sindirim sorunları içinde kullanılır. Antioksidandır. Vücutta birikmiş yağların vücuttan atılımını kolaylaştırır. Biriken ödem ve şişkinliğe birebirdir.

Isırgan Otu Çayı

Isırgan otunda K,E,C vitaminleri yer almaktadır. Vücuttaki ödem ve şişkinleri atmaya yardımcı olur. Yağların azalmasına katkıda bulunur. İştahı dengeler.

Zerdeçal Çayı

Zerdeçalın içeriğindeki kurkumin ile inflamasyonu karşıtı olup kronik metabolik rahatsızlıklarda kullanılmaktadır. C,K,E, B vitaminlerini içermektedir. İnsülini düzenler. Kötü kolesterolü düşürür. Obezite karşıtıdır.

Tarçın Çayı

Tarçın çayı kan şekerinin dengelenmesine ve iştahın artmasına engel olmaktadır. Tok tutucu özelliği bulunmaktadır. Antioksidan içerir kalp ve damar hastalıkları ve diyabet, metabolik rahatsızlara koruyucu etki sağlar.

Maydanoz, Mısır Püskülü, Kiraz Sapı Çayları

MaydanozMısır PüskülüKiraz sapı çaylarından oluşan kombinasyon vücuttan ödemi atmaya yardımcı olmaktadır. Özellikle regli döneminin rahat sökülmesini ve oluşan fazla ödemin atılmasına yardımcı olmaktadır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.