1000 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO

Copier Bond A4 Fotokopi Kağıdı Özellikleri

16-03-2023 04:19
Copier Bond A4 Fotokopi Kağıdı Özellikleri
Copier Bond a4 fotokopi kağıdı; okullarda, resmi ve özel kuruluşlarda sıkça kullanılan kağıtlar arasındadır. Kaliteli yapıdaki Copier Bond a4 fotokopi kağıdı standartlaşan bir boyuta sahip olması bakımından oldukça pratiktir. İşte, fotokopi yazdırma ve bastırma işlemleri için kullanılan bu kağıtların merak edilen tüm özellikleri!

Toptan Copier Bond A4 Fotokopi Kağıdı Çeşitleri ve Özellikleri Nelerdir?

Kağıt alanında sektörde adından söz ettiren Copier Bond ürünleri kaliteli kağıtlardan oluşur. Ve-qe Products adında bir firma tarafından üretilen bu ürünler, uzun yıllardır kullanılmakta ve beğeni toplamaktadır. A4 yapısı itibariyle hemen hemen kağıt gerektiren her alanda kullanılır. Not tutarken, ödev yaparken, çoğaltma işleminde, ofis ve fotokopi makinesi gibi alanlar ve daha fazlası için uygundur. 

Copier Bond a4 fotokopi kağıdı 80 gr 1 paket 500 yaprak olarak satışa sunulur. A4 fotokopi kağıdı 500’lü paket içerisinde bulunan kağıtlar üst seviyede kaliteye sahiptir. Uzun yıllardır birçok alandan kullanılan Copier Bond A4 kağıtları, şaşmayan kalite standardına sahiptir. Paket içerisindeki kağıtların arasında hiçbir fark yoktur ve hepsi aynı kalitede üretilir.

1 - Copier Bond A4 Fotokopi Kağıdı Kalitesi Nasıldır?

Farklı alanlarda kullanılmak üzere toptan alınan A4 kağıtlarında, çoğu zaman kalite farklılıkları gibi sorunlar görülür. Özellikle boyların eşitsizliği, kağıt tonlarının birbirinden ayrı olması ve kesim düzeninin yanlış yapılması gibi durumlarda istenilen baskıları ortaya çıkmayabilir. Copier Bond a4 fotokopi kağıdı 500 adet ve toptan alımlarda böyle durumların yaşanması söz konusu değildir. Hepsi aynı düzende ve kalitededir.

Copier Bond ürünleri istikrarlı bir şekilde A4 kağıt standartlarını uygulayabilmektedir. Sayının yükselmesi durumunda dahi herhangi bir kesim ve tonlama gözükmez. Bu yönüyle tasarım alanında kullanımlarda mükemmel sonuçlar ortaya çıkarmasını da yardımcıdır. A4 kağıtların kaliteli olması birçok alanda kullanılmasını sağlar. Bu ürünler, mükemmel ve standart ölçülere sahip olmalarıyla her alanda iş görmektedir.

A4 kağıtlarının jilet gibi kusursuz bir şekilde kesilmesi ve herhangi bir boyut farklılıklarının olmaması gerekir. Copier Bond a4 fotokopi kağıdı bahsedilen tüm özelliklere sahiptir. Aynı zamanda ne çok kaygan ne de pürüzlü bir yapısı vardır. Bu sayede farklı kalem uçlarının kullanılmasında pratiklik sunar. 

Kağıtların kalitesi mürekkepleri ve boyaları tutma konusunda da yeterlilik gösterir. Yani sulu boya, kurşun kalem, tükenmez kalem, pilot kalem gibi kalem türleri için kullanıma uygun kağıt kalitesindedir. Bu noktada baskı konusunda da yüksek kalitede sonuçlar vermektedir. Copier Bond A4 fotokopi kağıdı farklı baskı türlerine tepki vererek, canlı ve daha renkli görüntülerin çıkmasını sağlar.

2 - Copier Bond A4 Fotokopi Kağıdı Boyutları Nasıldır? 

Piyasaya sürülen ve birçok alanda kullanılan Copier Bond A4 fotokopi kağıdı standart ölçülere sahiptir. Copier Bond A4 5'li paket 80 gr ağırlığındadır. Paket içerisinde yer alan her A4 kağıt boyutları ise, 297mm x 210 mm ebatlarındadır. Bu ebatlar genellikle defterlerde ve kırtasiyelerde bulunan standart boylardaki kağıtlarda da geçerlidir. 

Copier Bond A4 kağıtları; A4 boyutlarındaki defterlere monte edilebilir ve kolay bir şekilde taşınabilir. Aynı zamanda A4 boyutundaki klasörlere, tiyatro çantası ve dosya poşetlerine de tam boy olacak şekilde yerleştirilebilir. Standart boyutlara sahip olmaları nedeniyle bu kağıtlar oldukça kullanışlıdır. Boyutları neticesinde birden fazla yere uyumludurlar.

Copier Bond A4 Fotokopi Kağıdı Paket Seçenekleri Nelerdir?

A4 kağıtlarda piyasanın en iyilerinden biri olan Copier Bond ürünleri genellikle paket hâlinde satılmaktadır. En çok tercih edilen çeşitleri arasında 500 yapraktan oluşan bir paketlik set vardır. Aynı zamanda toptan alımlarda Copier Bond A4 fotokopi kağıdı 80 gr 1 koli 5 paket (2.500 sayfa) şeklinde tercih edildiği görülmektedir. 

Tamamen kullanılacak alana bağlı olarak ikili, üçlü ve beşli paketlerde satışa sunulmaktadır. Ayrıca toptan alımlarda 20’li paketlerde satın alınması da mümkündür. 

Paketlerin gramajları dikkate alındığında genelde 80 gram şeklinde olduğu görülür. Copier Bond A4 80 gr/m2 fotokopi kağıdı (5’li paket) uzun süre kullanım sunar ve oldukça dayanıklıdır. Bu markaya ait ürünler gramaj bakımından doğru seviyededir. Gramaj oranı gereksiz ağaç tüketiminin önüne geçildiğini ifade eder.

Copier Bond A4 Fotokopi Kağıdı Fiyatları Hangi Aralıklardadır?

Copier Bond a4 fotokopi kağıdı farklı paketlerdeki ürünlerin sayılarına göre fiyatlandırılmaktadır. Fiyatlar dikkatli bir şekilde incelenerek, bir A4 kağıdının ne kadara geldiği hesaplanabilir. Genel anlamda toptan alımlarda Copier Bond A4 fotokopi kağıdı en ucuz olarak satın alınmaktadır. Çünkü bu şekilde daha hesaplı ve uyguna gelmektedir.

Bu alandaki güvenilir ve kaliteli markalardan bir tanesi olan Copier Bond  A4 kağıt 500lü en ucuz olan paketleri satın alabilmek için indirimler takip edilmelidir. İhtiyaçlara uygun paket tercihi kullanım alanlarına göre değişim gösterir. Farklı  paketlerin yer aldığı pek çok ürüne kolaylıkla ulaşılabilir. Ayrıca paketlerle ilgili fiyat karşılaştırması da yapılarak da, bütçeye en uygun olan ürünlerin satın alma işlemleri gerçekleştirilebilir. 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.