1000 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO

2022 Ofis Kıyafetleri Arasında Öne Çıkan Trendler

18-07-2022 05:47
2022 Ofis Kıyafetleri Arasında Öne Çıkan Trendler

Ofis ya da işyerinde şıklığından taviz vermeyen kadınlar, özellikle klasik giyim trendleri konusunu yakından takip ediyor. Önümüzdeki yaz sezonu, klasik ve spor parçaları birleştiren ofis kıyafetleri ile moda dünyasına damgasını vuracağa benziyor. Rahatlık detayının öne çıkacağı işyeri kombinlerinde neler moda olacak? Önümüzdeki sezonda ofislerde neler giyeceğiz? 2022 ofis kıyafeti trendleri neler?

 

Pandemi Ev Konforu Ofise de Taşıyor

Pandemi döneminin moda dünyasına taşıdığı sportif ve rahat kıyafetler ile ev konforu etkisini, 2022 ofis kıyafetleri modasında da göreceğiz. Önümüzdeki moda sezonunda klasik ofis şıklığına spor dokunuşlar eşlik edecek.

Ofislerde eşofman pantolonlar, saten büstiyerlerle harika bir tarz yaratırken; siyah rengin pastel tonlarla harmanlandığı klasik ve sporu buluşturan kombinlere hazırlıklı olun. Denim pantolonlar üzerine klasik beyaz gömlek ve el örgüsü yelekleri renkli takılarınızla hareketlendirebilirsiniz.

 

Poplin Gömlekler

Ceket ya da yeleklerin içinde de kullanabileceğiniz poplin gömlekler, şık tasarımları, kollarda tüy detayları ile oldukça modern çizgiler taşıyor. Spor ve klasik kombinlerde de uyum sağlayan poplin gömlekler için gardırobunuzda yer açmanızda fayda var.

Penyelerin üzerine giyeceğiniz poplin gömlekleri eşofman pantolonlarla tamamlayarak farklı bir tarz yaratabilir, pandemi ev konforunu ofise taşıyabilirsiniz. Daha klasik bir tarz için kalem etek poplin gömlek uyumunu hatırlatalım.

 

2022 Ofis Kıyafetleri Arasında Pileli Etekler Dikkat Çekecek

Pileli etekler, 2022 ofis kıyafetleri şıklığının olmazsa olmaz parçalarından biri. Kış aylarında boğazlı ve uzun, bol kazaklarla tamamlanan pileli etekleri, ilkbahar- yaz sezonunda vücuda oturan bluzlar tamamlayacak. Midi boylarda pileli eteklerle yapacağınız kombinleri bilekten bağcıklı klasik ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz.


Vatkalı Bluz Ve Gömleklerinizi Çıkarın!

Özellikle 80’ li yılların modası vatkalar, 2022’ de dönüyor. Önümüzdeki bahar sezonunda ofis içinde vatkalı gömleklerinizi kalem eteklerinizle tamamlayarak dişi bir stil yaratabilirsiniz. Vatkalı ceketlerle bluzlarınızı hareketlendirirken oldukça şık olacaksınız.

Az topuklu, klasik ayakkabılarınızla tamamladığınız sade kombinleri, vatka detayı ile hareketlendirebilirsiniz. Draje yaka vatkalı bluzlarınızı denim ile tamamlayabilir, kolsuz vatkalı bluzları klasik kesim pantolonlar ve hareketli takılarla kullanabilirsiniz.

 

Püskül Detayı

Ofis kıyafetleri için 2022 moda trendi püskül detayı da bir hayli iddialı. Sade ve siyah klasik kombinleri uzun püsküllü yeleklerle hareketlendirebilirsiniz. Sade kombinleri püsküllü kısa botlarla tamamlayarak da farklı bir stil yaratabilirsiniz. Püskül detayını ofis şıklığında sadece takılarda da kullanabilirsiniz. Ayrıca yeni sezonda püsküllü ayakkabı ve botları es geçmeyin deriz!

 

Deri Detaylar

2022-2023 moda sezonunda ön plana çıkacak deri detayını ofis şıklığı içinde tercih edebilirsiniz. Püsküllü deri yelekleri beyaz gömleklerle tamamlayarak kalem etek şıklığınıza farklı bir hava verebilirsiniz. Ayrıca deriyi takılarda kullanabilir, deri kemerlerle kombinlerinizi hareketlendirebilirsiniz.

 

Büyük Çantalar Geri Geldi

Özellikle ofis şıklıkları için ideal kabul edilen mini boy çantalarınızı bir kenara kaldırabilirsiniz. 2022 ile birlikte mini ya da klasik çantalar demode oluyor. Önümüzdeki aylarda ofis kıyafetleri parlak ve taşlı detaylar yer alan geniş çantalarla tamamlamak isteyeceksiniz.

Geniş zarf çantalar da ofis şıklığı için bir hayli iddialı geliyor. 2022 moda trendi büyük çantalar, öyle iddialı geliyor ki son derece sade bir kombini hareketlendirmek için sadece büyük bir çantaya ihtiyacınız olacak!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.